Wednesday, December 24, 2008

Special Relationship


special bout him
-dia x merokok.da best guy weyh.ssh nk cari laki x smokin skang ni

-ROMANTIK..sgt romantik.ada air kat lantai and i jz wearin sandal,so dia dukung aku..waahhh!best dowh.dia ni byk melindungi aku.

-hormat parents dia and my family too.dia dtg umah aku dia bwk buah tgn,while i didnt bring anything masa pegi umah dia sbb xde duit la.teruk kan!!tp i syg family dia like my family too sbb aku ni penyayang orgnya.jgn risau k.

-caring sgt.muka aku ni slalu xde duit.stelah melihat aku dlm kesusahan,dia sering membantu aku.walaupun rm10 je dia bagi,dia bg dgn ikhlas.tu yg menarik ttg dia.

-etc...byk la.mls nk cite.


ikatan ini xkan putus kalau kita
- btolak ansur antara satu sama lain
- hormat psngn kita
- SAYANG kekasih kita
- jaga psngn kt
- ambil tahu dgn lebih mdalam ttg dirinya
-JUMPA FAMILY dia
-sharing is caring, caring is loving.
-memahami psgn serta minatnya.
-TERIMA DIA SEADANYA.

alhamdulillah, kami jarang bgaduh kerna kami mengamalkan prinsip spt di atas.
kami jg akan jaga our special r/ship ini sampai kami mati...cehh
haha,yg penting dia adalah calon suami yg baik n btanggungjwb.

i tahu standard bcinta ni mesti nk merajuk kan....?
huh, kalau boleh kurang2 kan la..
tp in my r/ship, i yg slalu merajuk.
nk tau mcm mana i mrajok?
i xkn pndg muka dia.
i xkn pegang tgn dia.
and if dia tnya, 'r u ok syg'?
i akan ckp ok or hmmmm..haha sengal kan.
and i xkn bls msg dia utk 1 hari.
teruk kan.
tp my hati ni sgt la lembut.
keesokan harinya, sy akan minta maaf..walaupun sy x wat slh.

aku yakin, setiap psngn couple kat luar sana sgt mencintai n menyayangi their gf/bf.
btw, setiap psngn mereka UNIK n INDAH dimata mrk, ttp tdk dimata org lain.
i know ramai pompuan and laki yg masih single lagi..tp tersangat la jual mahal..
xkira r laki ke pompuan...sama je..
laki pon satu,ngorat laa..
pompuan pasti akan jual mahal,tp si laki...berusahalah utk mengorat dia k..show ur effort
and jgn menyerah kalah if u benar2 menyukai si dia.
TAKTIK : ketahuilah minat n apa yg dia suka.. why? so that dia akan tbuka hati utk mengenali u juga.dan dr situ la dia akan mula jatuh cinta pd u...TRUST ME DUDE.
and if pompuan tu da bpunya,xpe..atleast kamu bkwn dgn dia..

as what happened to me, ive been scandalize wif guys b4..
they r actually lookin for the RIGHT one.
and they r desperate n lonely actually, tmsk la i..
stelah bcouple, aku da xde kwn laki da..
pelik kan..kalau ada pun, dorang like mengundurkan diri.
hmm, masa single dulu xnk ngorat...haah,tu la.

to my guy friends, eventhough i da ada couple jgn la takut utk kwn ngan i k..
my bf x mrh.
tp if nk hangout,kena la hangout ramai2.

my love story berakhir di sini.
dan akan diupdate lg.

p/s: susah la blogging..sbb kekeringan idea utk bkarya n jrg sgt on9...

2 comments:

fie-mijares said...

hmm?
heee :)

reb@rn said...

perLu ke cari stEp nak ngoraT? maLas la. nAk biar jodOh ni hAppen sendiri. maLas nak cAri.