Thursday, August 21, 2008

Love Story

huh..da lama x update blog kan.
ke bz an melanda aku.
cuz skang aku praktikal.
bz bkerja di hospital.
merawat pesakit.
ke capek an!!
letih bgt.
until la aku cuti arini.
i tulis la blog stelah sekian lamanya x menyentuh internet.

13/7/08-16/8/08 @ 1.30am ;

aku tlah menamatkan hubungan aku dgn riyadhi.
1st couple yg aku syg.
cuz aku couple ngan dia plg lama
sebulan 3hari..
sobs!!
sedih, i tell him the truth.
aku ckp aku curang.
aku ada laki lain.
dan dia sgt mrh.
bodohkan aku, jujur sgt..
lg pun kitorg x penah jmpa lg eventhough da couple sebulan lebih..
dia x maafkan aku....
dan aku sgt sedih.
aku buat mcm ni ada sbb nya.
kitorg couple agak lama.
tp x penah jmpa.
umpama aku couple tp mcm xde couple.
yes dia bz, aku fhm.
huh,xnk cite lg..
dia nk mrh aku mrh laa..
i cant do anything slain bsabar.
and my sabar hv a limit.

selain itu,

13/8/08 @ 6pm ;

aku decide utk couple ngan azlan.
i used to called him alan.
mcm cite narnia....aslan
aku x tau nape aku couple ngan dia.
mayb cuz dia syg aku.
and dia nmpk baik n penyayang.
can b a future husband i guess.
tp umur dia 18.
its ok...i give him opportunity to love me!
dat is important.
i love alan too.
i hope our relationship kekal smpai bila2.
and aku harap mata aku ni x gatal utk cari yg lain.
cuz hati aku ini mdh cairrrrrrrr.......

konklusi ;

cinta mudah dtg dan mudah pergi.
ia cuma bmain dgn hati.
aku merasa kedua-duanya.
cinta itu indah.
dan cinta itu pedih.
perit skali.
sama ada kamu bmain dgn cinta.
atau kamu dipermainkan oleh cinta.

dilema dlm cinta.
when u hv 2 persons dat u love in ur life.
u hv to compare both.
pro n con
good n bad
its hard to decide..
bcuz u hv to think bout ur future.
n u hv to let go 1 person dat u love.
love is sacrifaction.
dat is what i hv learnt in love

3 comments:

reb@rn said...

iKut agaMa, yaNg penTing oRang yang kiTa piLih tu Baik. i tHink girLs of yOur aGe aRe trauMa oF neeDing caRe n loVe. weLL, baSed on mY opiNion n xPerienCe. hEh.

Syahira Ghazali said...

yup u r true rebarn!

reb@rn said...

aku rAsa, jujUr tu bAgus. Pakwe tu bodOh sebAb x hargAi awEk yAng sangaT jujUr macAm tu.